0
×
RON
RON
RO
RO
HU
EN
DE

Signature Club

Clubul celor, care au gânduri mărețe și celor, care au bun gust. Respect, atenție deosebită, evenimente și promoții exclusive, accesibile doar pentru membri.
Aici totul se învârtă în jurul Tău!

Ce înseamnă acest lucru pentru Tine?

Dincolo de faptul, că producem cosmetice naturale și sănătoase pentru Tine, îți răsplătim fidelitatea.
 • 1. Vei fi respectat și tratat ca un rege
  • Primești o atenție deosebită și prețuri mai avantajoase pe viață, accesibile doar pentru membrele din Clubul Signature!
 • 2. Te invităm în Ardeal!
  • Ți-am pregătit locuri inedite și prețuri avantajoase la partenerii SigNature. Prin simpla prezentare a cardului SigNature Club beneficiezi de o reducere de 10% din toate serviciile, inclusiv cazarea la Castelul Daniel și la Castelul Haller, pensiunea Pilvax Brașov și Pensiunea Gerendas.
 • 3. Te facem pasionat de fluture exotice!
  • Vino să vezi dansul culorilor a sute de fluturi vii! Prin simpla prezentare a cardului SigNature Club ai intrare gratuită o dată pe an la Casa Fluturilor din Praid.
   Casa de fluturi
4. Îți plac experiențele culinare? Descoperă oenologul, care dă viață cramei, vinuri și mâncăruri inedite.


Clubul SigNature organizează regulat excursii culinare la crame interesante din Ungaria, unde poți să cunoști chiar oenologul, care creează vinurile. Împreună cu Tine vom descoperii Crama Konyari, Crama Haraszthy Vallejo, Crama Janus, Crama Basilicus, Crama St. Donát, Crama Weninger, Crama Bodri, Crama Apației Pannonhalma, Crama Kislaki.
+ Încă 2 avantaje, care îți aparțin cu statusul de Membru al Clubului Signature
 • 5. Prin programul Members First vei fi cu un pas înaintea tuturor!
  • Cu 2 săptămâni înaintea lansării promoțiilor vei fi informat printre cei primii despre discount-uri mari mari de preț, despre epuizarea stocurilor.
 • 6. Te transformăm într-un gourmet al cosmeticelor!
  • Vino cu noi, într-un mod organizat, la Expoziții și Târguri cosmetice, ca să înțelegi cum funcționează această industrie. Află de la specialiști cum se leagă lucrurile între ele în favoarea sau tocmai defavoarea tenului și părului Tău. Întâlnește oameni deosebiți din diferite colțuri ale lumii și cunoaște locuri noi, fascinante.
Întrebări legate de Clubul Signature?
 • Cum devin membru al Clubului SigNature?
  • Te așteptăm să te alături Clubului SigNature, un club exclusivist numai pentru oameni pretențioși, valoroși! Nu trebuie să faci altceva, decât să completezi formularul nostru de mai jos, de 5 rânduri și să efectuezi o cumpărare în webshopul www.cosmeticsanatos.ro cu o valoare totală de 300 de ron + tva. Beneficiezi de reducerile webshopului instantaneu.
 • Cum primesc cardul meu de membru al Clubului SigNature?
  • Pentru a deveni membru SigNature Club, cu toate drepturile, nu trebuie să faci altceva, decât să completezi formularul din secțiunea ,,Vreau Să Devin Membru SigNature Club,,. În cca 3 zile lucrătoare vei primi prin curierul GLS cardul Tău personalizat. Să-l folosești cu încredere, cu mândrie și Te rugăm frumos să ne spui părerea Ta sinceră și onorabilă despre produsele SigNature, despre serviciile noastre, dând click aici. Pentru noi, părerea ta contează mai mult decât ai crezut vreodată! Contează că ești o persoană, care gândește, care descoperă legăturile din spatele lucrurilor. Contează, că ești aici și ne dai atenția Ta! Cu ajutorul Tău vom face produse mai sănătoase, mai bune, care deschid orizonturi noi pentru protecția sănătății fiecărei om și a naturii! Îți mulțumim, că iei parte și tu la acest proces.
 • Condiții de obținere a Cardului SigNature Club
  • Completezi formularului de solicitare (poți să o faci și de aici) Efectuezi o cumpărare în webshopul www.cosmeticsanatos.ro de o valoare minimă de 300 de ron + tva Societatea Diemer s.r.l., proprietarul webshopului www.cosmeticsanatos.ro, are obligația de a activa cardul Tău SigNature Club în cel mult 3 zile lucrătoare. Societatea Diemer s.r.l., proprietarul webshopului www.cosmeticsanatos.ro, are dreptul de a modifica, oricând consideră oportun, condițiile de obținere al Cardului SigNature Club, fără a înștiința în prealabil posesorii Cardului SigNature Club. Însă are obligația, ca imediat după modificarea condițiilor de obținere al cardului, să comunice pe webshop informațiile noi, respectiv să informeze prin e-mail posesorii Cardului SigNature Club despre modificările survenite. În caz de pierdere a Cardului SigNature Club poți solicita înlocuirea cardului pierdut cu un card nou, pe adresa de mail: signatureclub@cosmeticsanatos.ro. Acesta din păcate are un contracost: 50 de ron cu tva.
 • Perioada de Valabilitate a Cardului SigNature Club
  • Cardul SigNature Club nu are perioadă de valabilitate. Dacă cardul este folosit la cumpărături de cel puțin o dată/an, va fi activ în mod continuu.

ALĂTURĂ-TE CLUBULUI EXCLUSIVIST SIGNATURE!

Îți răsplătim fidelitatea: vino în Clubul Signature, un club exclusivist numai pentru oameni pretențioși, valoroși și împliniți!

Primești o atenție deosebită și promoții exclusive valabile doar pentru membrele din Clubul Signature!
club card